dimecres, 29 d’agost del 2007

Buddy Style a Koh Tao (22-27 d'agost)

Canvi de rumb al nostre viatge. El trajecte va durar dos dies: autobusos cutres, autobusos de luxe, barcos i un pick-up-taxi, fent un Siem Reap-Bangkok-Chumphon-Koh Tao!

I aixi, un migdia ben caloros i assoleiat vam aterrissar a l'illa (Koh) de les tortugues (Tao). Aquest petit paradis nomes te 21 km2, i es conegut per tenir les millors platges de tota Tailandia. Nomes arribar ja en portavem una de cap... i dit i fet, ens vam apuntar a fer un curs de submarinisme on ens van fet un 'todo incluido': allotjament (un bungalow magnific mames no us preocupeu), llibres, classes, immersions, equip, ... . I de cop i volta, ens vam trobar de tornada a la vida estudiantil... Aquest curs s'anomena Open Water, i serveix per a poder fer submarisime en qualsevol lloc del planeta i llogar l'equip.

Durant 4 dies doncs, vam estar fent classes teoriques amb una instructora molt simpatica thai, que es diu Oh (si si, tal com sona!). Alhora, per les tardes sortiem amb el barco per fer les immersions (en equip de 4 persones, i en sistema de parelles Buddy, sempre bussejant al costat del company). Evidentment, nosaltres vam fer un equip estupendo, i ara ja estem preparades per anar alla on sigui!! Ara ja sabem muntar i desmuntar un equip, podem parlar amb llenguatge no verbal underwater (all the same language), tirar-nos a l'aigua a l'estil James Bond (voltereta amb l'equip, els pesos, i la bombona inclosa!!), bussejar fins a 18 metres de profunditat (mes no pq hauriem de fer el curs avancat), orientar-nos i tot tipus de tecniques per si se't cau el regulador o les ulleres... El fons del mar tailandes es molt maco, i vam veure peixos molt exotics, corall, i quasi quasi taurons (va anar de poc, llastima que el mar estigues remogut). Al final vam explorar els raconets mes insolits de Koh Tao: les Twin Rock, el Japanese Garden, el South-West Pinnacle i la King Kong Rock... i vam tenir el plaer de fer la nostra primera immersio al costat d'una illa paradisiaca (res de piscines...) la Koh Naangyuan.

Aixo vol dir que ara som submarinistes independents!!! Ara ja podem anar a la Costa Brava o inclus les Canaries, qui sap! Si dubteu de les nostres habilitats sota l'aigua o no us voleu perdre la nostra figura amb el "traje de neopreno" tenim un DVD amb els nostres millors moments!!

Altres coses a destacar:
1. el millor bar de la illa "el Lotus": conegut internacionalment pels seus malabars amb focs fins a altes hores de la nit, just davant de la Sairee beach.
2. l'irish pub on es celebraven les parties after diving.
3. la gentilesa francesa que ens va convidar a sopar i a tiger beers. (unes quantes)
4. el mal de panxa de la mire que no la va abandonar durant 3 dies (immersions incloses). Ara, per aixo tot solucionat. no us preocupeu que ja menja i tot crepes de nutella!
5. per fi vacances de veritat amb hamaques, cocoteros, shakes a primera linea de mar mentres gaudiem de fantastiques postes de sol...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

neneta... el rafa en nuestro barrio delante del bar de Mimi!
http://youtube.com/watch?v=mMoM5bXz_R4

repetiremos juntas!

robert ha dit...

Hola mireia,
Això si que és "panxing" total. Després de tants dies d'aventura ja us ve bé una mica de relax. A veure si pengeu fotos de l'illa...
Petons de la family!!

gun ha dit...

holaaa! alguna cosa estranya ha passat amb l'actualització d'avui, llàstima..!
devia haver problemes de xarxa, i per això no has pogut obrir el meu mail, juDh.

molts petons a les dues malaies!!

Anònim ha dit...

Dear Judith and Mireia

Hello How are you today ?and Now where do you stay ? are you stay at Thailand ? now I want to know about you becouse
I miss you very much. now I stay in Phnom Penh city.
Do you want to join with me now ? If you want to join with me you can contact me now. I will waiting you now .So what do you think ?
thank you
good luck
good health
good night
good dream

thank you that you choos Cambodia to visit thank you from Cambodian .
Do you want to ride a bycycle around Cambodia with me?
If you ride a bycycle you know alot about Cambodia .
Thanks good bye
From Ratha Thou
Cambodian

Anònim ha dit...

Nenaaaaaaaaaaaaa quina enveja que hem feu jo dilluns torno a la vida laboral i tu encara de vacances...ja em contareu en viu i directe les peripecies acabeud e disfrutar lo que queda per mi tb!!!
Petonets lleidatans

Unknown ha dit...

Hola Mireia!!!
Com pots veure ja he averiguat com fer això del comentari!!! Ja he rebut el teu mail i també la teva postal... quina ilu!!! És molt maca!
M'acabo de llegir això del submarinisme... quina enveja!! I això de les postes de sol i les cerveses i creps de nutella també sona molt molt bé! Ja tinc ganes de tenir-te aquí! Acaba de disfrutar i dona records a la Judith! Un petonàs a las dues!
MARIA

Anònim ha dit...

Eiii!!
Es increible tanta aventura, tanta platja amb postes de sol i tan submarinisme! jeje veig que us ho passeu molt be i espero que disfruteu molt lo que us queda!! Des d'aqui anem seguint les vostres aventures!!
Molts petons!!