dimarts, 4 d’agost del 2009

Escapades estiuenques! (juliol 2009)

Ja fa bastant de temps que li donem poqueta activitat a aquest blog, amb la Judh per les amèriques se'ns fa difícil fer viatgets juntes, almenys pel moment... :( Però mentrestant, he decidit motivar-me a posar quatre fotos de les escapades varies que he fet aquest estiu, encara que només sigui per tenir-ne el record!

De càmping a l'Escala

Aquestes últimes setmanes ha sigut una destinació de les preferides. El Bernat està tot l'estiu treballant en un càmping a la Cala Montgó, on tal i com diu.... "el silenci és valorat molt positivament". Tot i així, els comandos Irina-Mire-Laura/Isabel en les seves variants ja hem fet algunes incursions. Hem provat les platges de pedres, la Cala Montgó, la platja de l'Escala, i hem passat un Sant Joan alternatiu a St Martí d'Empúries ballant reggae.




Per les platges de Sant Antoni

Aquest ja comença a ser un tòpic. Amb la companyia de la Roser, un cap de setmana de piscina, banys a les platges del camí de Ronda, tranquil·litat, tardes de lectura, passejos al costat del mar, ... i una bona paella de la Mama!!



També en una altra ocasió, excursions en bicicleta quilomètriques a ritme de mon pare: St. Antoni - El Far de Sant Sebastià, més enllà de Calella de Palafrufell!


Corrent i escalant per les muntanyes del Pirineu

Ja començant a crear una tradició, aquest any no ha faltat una excursió a la muntanya amb el Raul i els seus amics, coneguts com a bicho-voladores. El primer dia vam anar a Vallter 2000 en versió estiu, on les pistes d'esquí i les aglomeracions de gent són inexistents. Des d'allà, i a ritme de cursa de muntanya (literal, ells van pujar CORRENT, jo quasi moro per seguir-los caminant!) vam fer el Pic de la Dona, i després el Bestiments. Vam anar a conèixer Camprodon, i vam dormir al càmping de Vilallonga de Ter.


L'endemà va tocar sessió d'escalada al costat de Ribes de Freser. Per primera vegada vaig fer una via sencera, crec que del número 5, només agafant-me un parell de vegades als seguros (tal i com m'ensenyà l'assegurador...) i superant un sostre i tot, amb un resultat de només dues rascades!!


Teniu més explicacions i fotos al blog dels bichovoldaors.




En bicicleta pel Delta de l'Ebre

I per últim, una setmana de relax per les terres de l'Ebre. Una visita al meu avi a Balada, molta tranquil·litat, molts mosquits (comprobat que només em piquen a mi!), molt temps per llegir, molta recuperació de forces i de son, ... Passejos per l'Illa de Buda, el camí nou de bicicletes al costat sud del riu Ebre, exploracions de la platja del Trabucador fins al final, festes de Sant Jaume i bous i tot!! Alhora, també molts quilòmetres en bicicleta, unes excursions a l'Ampolla, i les festes del Renaixement a Tortosa.