dijous, 24 de juliol del 2008

Les dues Buddys, immersió a Palamós (18-20 de juliol de 2008)

Tornem una altra vegada de nou, i aquesta vegada juntes. El passat cap de setmana vam estar a la Costa Brava, amb una prioritat molt important: augmentar el moreno!! Un altre dels motius era anar a fer submarinisme...!!


Després del nostre super títol de Open Waters de Tailàndia, encara no havíem tornat a bussejar. Al principi, la cosa estava difícil... no teníem permís del metge, ni assegurança, ni experiència....
Però tot té solució en aquesta vida. El Marc, germà de la Mireia, es va unir al club de submarinistes inexpertes i ens va ajudar. Vam contractar un guia professional i vam decidir (no hi havia més opció) fer una sortida de Cala. "El barco per més endavant", ens van dir.

Més de 2 hores d'espera, peró finalment l'expedició va començar l'aventura. Vestides amb els neoprens, escarpins als peus, 6 o 7 quilos de ploms a la cintura, les mascares a la cara i el tank a l'esquena, ens vam encaminar cap a la Cala. A tant de pes, costava molt de caminar. Per sort, una vegada a l'aigua, tot pesa menys.

I poc a poc, vam anar baixant. Durant 45 minuts, vam estar nadant sota l'aigua a 9 metres de profunditat. Vam veure estrelles de mar (i tocar i tot!), peixos cargol, peixos de colors, així com tot de mini-peixets que voltaven per allà.

Ja tenim una pàgina més al nostre logbook!

Per la resta, cap de setmana molt tranquil. Menjant paella, gofres i batuts de coco. Banyant-se a la platja, a la piscina, i a les caletes. Passejades per Palamós, i inclús una sessió de cine!

I gràcies a la mama per les fotos.

Nota: A veure si trobeu la "foto amb piscina".