dijous, 19 de juliol del 2007

Ja tenim la ruta!

Imagineu-vos: un dimarts a la tarda, al mes de juliol, i a ple centre de Barcelona. Una calor agoviant i molta gent pels carrers.

Així va començar doncs la nostra trobada per a planificar el viatge. Amb el cap bastant espès, decidim començar per fer les compres de la llista "farmàcia" (Fase I). Després de recórrer totes les farmàcies del centre, aconseguim tot el que volíem: ja tenim des de raspall de dents, relec extrafuerte, ibuprofeno, potabilitzador d'aigua, fins a 2 xeringues, i 120 pastilles de doxiciclina que en teoria ens han d'evitar la malària.

A continuació, una orxata i un granissat de cafè ens fan recuperar forces, mentre esperem que arribi l'Ana. Sort... que sinó jo crec que no sobrevivim!
Això sí, en el moment en que aconseguim reunir-nos l'equip al complet, ens posem en marxa. En aquest moment precís, ens donem compte que el nostre viatge ja ha començat. Quina emoció! Parlem durant estona, consultem coses tan importants com per exemple el calendari lunar, i així ens fem una idea més clara del recorregut que seguirem. Entrem a la Fase II: decidir on anirem, ja era hora! Finalment la cosa queda així: Tailàndia i Cambodja, tot i que després ja improvisarem.


Malgrat la gran organització, necessitem una Fase III de les nostres compres, que té lloc 2 dies més tard al Decathlon: motxilla de viatge de 70 litres, mosquitera, impermeable, sac de dormir... fins i tot una llanterna. Això sí, amb guia personalitzat i tot.

Ara ja podem dir que estem equipades al complet!!

Mire

dilluns, 16 de juliol del 2007

Preparant el viatge

Avui ha estat el primer dia que hem quedat per parlar del nostre viatge... i això que marxem d'aquí 10 dies!! El primer destí: Tailàndia, això ho tenim clar. Després d'una petita visita a Doha (Qatar) volarem cap a Bangkok!

Fins ara tenim vacunes, reclamacions de les vacunes (i més reclamacions que falten per escriure) i imprescindible el bitllet d'avió, d'això ja en fa 6 mesos. I des d'aquesta setmana també comprada la tornada Madrid-Barcelona. Que més ens queda?????

Segons diuen ara necessitem un VISAT per Vietnam... Tot i que encara no acabem de tenir clar on anirem exactament. El pla inicial era fer Tailàndia - Indonèsia - Cambodja. Però ara... què ens oferirà el destí? de moment estem pensant canviar Indonèsia per.... serà Laos? potser Vietnam? algú ens va dir Birmània? que ens sabem de Malàisia? potser el sud de Xina (o qui diu el nord)? Si és que clar... amb tan d'air-asia i bitllets baratos l'horitzó és molt més ampli... En realitat hauríem de marxar 6 mesos que ja ens aniria prou bé. Però ens hem adonat que només tenim 6 setmanes, així que seria qüestió que ho decidíssim aviat.

Avui hem planificat com ha de ser el nostre blog. Cosa molt important en el transcurs del viatge (com podeu observar molt més que fer una assegurança, decidir els països que volem veure...) també em de dir que ens falta la tercera component en discòrdia: miss ANA CALZADA (ana banana para los amigos) que se'ns unirà al nostre viatge del 11 al 26 d'agost. Parlant de coses importants també hem fet la llista de coses a comprar de les que podem destacar la farmaciola (amb tot el que us podeu imaginar) i un decathlon que no falti.

Propera trobada: dimarts, dia 17 de juliol.
Objectiu: Tarda de compres. Vespre de decisions fonamentals pel nostre futur a curt termini.

Mire and juDh