divendres, 27 de juliol del 2007

Cronica del dos primers dies (26 i 27 de juliol)

Per tots aquells i aquelles que estaveu preocupats per nosaltres, JA ESTEM AQUI. Ahir al mati (hora thai), despres de quasi 24 hores de viatge, vam arribar a Bangkok. Be, allo que se'n diu Bangkok ciutat... no exactament... no vam arribar a trepitjar-ho, perque directament vam agafar un bus que ens va portar cap al nord, a un poble que es diu Ayuthaya. L'arribada va ser triumfal: les dues dormint a darrera l'autobus, quan tothom havia baixat i el conductor ens feia senyals amb els brassos des de baix (que evidentment no veiem perque estavem amb els ulls tancats).

El poble es molt maco, ja hem vist els primers budes, les primeres ruines (tecnicament anomenades WATS!), una residencia dels reis, un parc nacional, i tambe ens han picat els primers mosquits. Hem de dir que no hi ha gaires turistes per aqui, ens estem endinsant en la cultura thai. Ja parlem quatre frases d-aquest idioma, que te una retirada al xines i parlen amb una cantarella molt curiosa! En general, els tailandesos son gent agradable, pero la gran majoria no t'entenen mentre et van fent que si amb el cap. En poc temps, hem de dir que hem tingut temps de fer moltes coses, algunes ben inesperades com aquest mati que la Mire s'ha tallat el cabell en una thai peluqueria!!!

Ara estem davant lestacio del tren, marxem cap a LopBuri que es la ciutat dels monos! Aviam que ens trobarem... seguirem informant!!

3 comentaris:

Ana Calzada ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ana Calzada ha dit...

Hola majas,

estaba haciendo experimentos y me ha salido una cosa rara.

Total, que quería publicar un post, que se titulara "la tercera mosquetera", pero resulta que con los líos del viaje me he dejado los logins y todo en Barcelona. Judi, envíamelos al mail, porfis, para que pueda contaros mi viaje alternativo, y poneros unos vídeos de salamanca, que está muy bonita con la luz del atardecer.

Pues eso, que sepais que os voy leyendo. Me alegro mucho de que lo estéis pasando bien, y mire, quiero ver una foto de ese nuevo look!!! que valiente!!!!

Por aquí mis novedades son pocas. Estoy tratando de quedarme unos días más, hasta el día 7 en que volveré a Barcelona. La buena noticia es que el día 9 podré coger el avion para reunirme con vosotras !!!

Así que judi, necesito que me envíes lo de las pastillas, que no me llegó nada al móvil... Nos vemos pronto chicas! cuidado con los monos...

Un beso grande.

gun ha dit...

Hola nenesss!!
m'esteu fent bastaaaanta enveja de pensar com de bé us ho estareu passant, sobretot sense el pesat del gun queixant-se cada dos per tres ;)

m'alegro de que hagueu arribat guai, sense que us perdin les maletes ni males llets d'aquestes.

mire, ja estàs trigant en posar una foto del teu nou "thai" de cabell!

somrieu i disfruteu. us estimo i us trobo a faltar!
gun